Servoescolar Móvil Android için

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Servoescolar Móvil Genel Bakış

Servoescolar Móvil, Servoescolar Web'in mobil versiyonudur ve hizmetlerini Android cihazınıza genişletir. Akıllı telefonlar, tabletler ve dizüstü bilgisayarlarda sorunsuz bir şekilde çalışır. Bu uygulama ayrıca iOS ve Windows 10 Mobile platformlarında da mevcuttur ve Servoescolar Web tarafından sağlanan hizmetlere gerçek zamanlı erişim sunar.

ÖĞRETMENLER için, bölüm bazında ders programlarını kontrol etme, sınıf ve değerlendirme bazında notları girme ve öğretmen not defterine notlar kaydetme gibi özellikler bulunmaktadır.

ÖĞRENCİLER için, ders programlarını görüntüleme, notları kontrol etme, hesap ekstrelerine erişme, elektronik faturaları ve ödeme makbuzlarını indirme, ayrıca banka ödemeleri için referanslı depozit formu alma gibi işlevler mevcuttur.

VELİLER için, uygulama aile üyelerinin ders programlarına, notlarına, hesap ekstrelerine, indirilebilir makbuzlara ve banka ödemeleri için referanslı depozit formlarına bireysel erişim sağlar.

Lütfen dikkat: Bu uygulamayı etkili bir şekilde kullanmak için okulunuzun Servoescolar Web'e sahip olması gerekmektedir.

Program diğer dillerde mevcuttur

Servoescolar Móvil Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.0.14

(0)
  • Güvenlik Durumu

Servoescolar Móvil hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Servoescolar Móvil denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.